Alte produse

VENTILATORUL 1932 executa o gama larga de lucrari de confectii metalice si prelucrari mecanice.

Oferim produse, subansamble, piese de schimb si accesorii pentru echipamente de ventilatie si instalatii de filtroventilatie. Intre acestea, rotoare, arbori pentru rotoare, carcase, flanse, supape etc.

Asiguram lucrari de prelucrare prin aschiere, debitari de table groase, imbinare prin sudura, sablare si vopsire etc.

Constructii metalice

Ventilatoarele de foarte mari dimensiuni, cum sunt cele care lucreaza in metalurgie, complexe energetice sau fabrici de ciment solicita constructii metalice de carcase cu marimi exceptionale, echivalente cu ale unei cladiri de doua sau chiar trei etaje, fiind uneori, mai inalte decat cladirea halei sau decat instalatia tehnologica principala pe care le deservesc.

Instalarea unor astfel de ventilatoare se face de regula in exterior, langa cladirea unde se afla spatiul de lucru. Aceste conditii au condus la dezvoltarea unei specializari secundare in proiectarea si confectionarea unor structuri autoportante de sustinere a ventilatoarelor, ca si a proiectarii si confectionarii structurilor lor de sustinere, cu toate calculele de rezistenta in constructii in conformitate cu standardele in vigoare, mai ales la solicitari dinamice permanente.

Totodata, VENTILATORUL 1932 realizeaza carcase pentru toate gamele de ventilatoare industriale si asigura proiectarea si realizarea de constructii metalice diverse, de orice tip sau dimensiune si pentru orice destinatie

CERE O OFERTĂ de Constructii metalice.

Piese de schimb

Pentru orice ventilator industrial cu componentele confectionate din metal, dar mai ales pentru cele care poarta marca VENTILATORUL 1932, indiferent de anul lor de fabricatie, se pot reconditiona sau confectiona orice piese de schimb.

CERE O OFERTĂ de Piese de schimb.

Cicloane

Cicloanele sunt echipamente destinate separarii, cu ajutorul fortei centrifugale, a particulelor materiale granulare dispersate intr-un gaz, inclusiv aer, prin intermediul unui ventilator de transport. In functie de scopul urmarit, ciclonul poate functiona cu ventilatorul montat pe circuitul de admisie, sau pe cel de evacuare.

Echipamentele folosesc la eliminarea prafului cu particule grosiere sau particule solide in suspensie, prin centrifugare. Particulele vor fi evacuate prin partea inferioara a conului prin depunere gravitationala, iar gazele curatate vor parasi incinta prin partea superioara. In functie de caracteristicile amestecului gaz-granule care trebuie epurat, cicloanele pot functiona avand ventilatoare montate pe traseul de admisie sau pe cel de evacuare a cicloanelor. Pot fi echipate cu diverse tipuri de ventilatoare industriale pentru absorbtia aerului cu granule de praf in suspensie. In cazul de fata echiparea se face cu ventilator V20T pentru transport pneumatic greu.

CERE O OFERTĂ de Cicloane.

Aparate directoare

Aparatele directoare de reglaj se utilizeaza daca, din diferite considerente cerute de conditiile de pornire sau de exploatare, este necesara reglarea ventilatorului industrial la un alt regim de functionare decat cel de baza. Acestea regleaza debitul ventilatorului, astfel incat punctul de functionare se deplaseaza pe curba caracteristica, stabilind alti parametri de debit si presiune.

Aparatele directoare sunt axiale, sunt concepute si pentru reglajul economic al ventilatorului si se monteaza pe gura de aspiratie a ventilatorului industrial. Ele pot fi livrate cu actionare manuala sau cu servomotor, oferind siguranta in functionare, in conditiile unui lucru mecanic de reglaj redus.

CERE O OFERTĂ de Aparate directoare.

ro_RORomanian