VENTILATORUL 1932 ofera o gama larga de servicii de consultanta tehnica, proiectare, mentenanta, inlocuire consumabile si revizii periodice.

Unul dintre principalele servicii este de modernizare a echipamentelor de ventilatie existente, proprii sau realizate de terti. Modernizarile echipamentelor de ventilatie de capacitate mare sunt facute prin reproiectare si, de multe ori, in situatia produselor care provin de la terti, prin confectionarea de piese componente mai robuste si fiabile pe deplin adaptate la solutia constructiva de baza.

Un serviciu extrem de cautat este echilibrarea rotoarelor. Asiguram echilibrari dinamice pentru o gama extinsa de rotoare, atat prin adaugarea, cat si prin eliminarea de material.

Totodata, oferim servicii de expertiza si masurari de dinamicitate si echilibrare dinamica la beneficiar. Nu necesită demontarea ventilatorului. Se efectuează in mediul de lucru, pe pozitia lui de funcţionare, in conditiile uzuale de exploatare.

Fiabilitatea crescuta dovedita si capacitatea de lucru permanent in regim greu, cu o rata foarte mica a defectelor, sunt argumentele principale pentru care rareori sunt necesare interventii de reparatii si achizitia de piese de schimb pentru produsele marca VENTILATORUL 1932. In situatiile de exceptie, in care sunt necesare interventii de remediere a unor defecte in afara perioadei de garantie, VENTILATORUL 1932 pune la dispozitie piese de schimb originale si asigura reparatiile in conformittate cu documentatia de executie sau prin reproiectare.

VENTILATORUL 1932 asigura servicii specializate:

  • consultanta tehnica la alegerea solutiei optime de ventilatie in functie de parametrii solicitati de client
  • consultanta tehnica la alegerea ventilatorului sau a reparatiilor sau modernizarilor necesare, posibile si optime la ventilatorului existent
  • asistenta tehnica la montaj si punere in functiune
  • masuratori si reparatii in perioada de garantie
  • activitati de mentenanta preventiva