ventilatoare@ventilatorul.ro

+40 212 552 166

+40 723 384 732

Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.15)

Comments (0) Blog

Caracteristicile rulmentilor TIMKEN® utilizati sunt prezentate in continuare, [urmeaza text si foto despre produs preluate de pe www.timken.ro, versiunea octombrie 2017; pentru informatii aprofundate sau alte produse vizitati site-ul firmei TIMKEN®, unde se gasesc si cataloage complete care contin informatii in extenso aferente fiecarui tip de produs de interes.]

In cazul ventilatorului industrial de fata s-au utilizat rulmentii TIMKEN®22.232, care sunt de tip carcasaa cu rulmenti cu bile, echipati cu bucsele AH 3132. Seria UC Timken® de carcase cu rulmenţi cu bile cu șuruburi de blocare standard oferă încă o linie de produse TIMKEN® de încredere, pregătite pentru a fi folosite pentru cele mai răspândite aplicații.

Pentru mai bine de 110 ani, inovațiile TIMKEN® continuă să pună lumea în mișcare, inclusiv prin inventarea rulmenților cu bile cu inel interior lat și a carcaselor cu rulmenți cu bile. Continuăm perfecționarea acestei inovații prin aplicarea cunoștințelor noastre extinse de inginerie în ceea ce privește rulmenții, metalurgia, etanșările și studiul aplicațiilor clienților, pentru a oferi performanțe optimizate prin gama de carcase cu rulmenți cu bile.

Carcasele cu rulmenți cu bile TIMKEN® [www.timken.ro], care oferă o instalare facilă, construcție cu etanșări multiple și modele de carcasă multiple, furnizează o performanţă avansată în cadrul unei varietăţi de aplicaţii și condiţii de operare:

  • MĂRIREA TIMPULUI DE LUCRU AL UTILAJULUI ȘI MICȘORAREA COSTURILOR DE ÎNTREȚINERE
  • ETANȘĂRI ROBUSTE PERFORMANTE ÎN  CELE MAI SOLICITANTE MEDII
  • MARE VARIETATE DE CARCASE CU RULMENȚI CU BILE PREGĂTITE PENTRU MONTARE
  • BLOCARE CU ȘURUB OPRITOR
  • CARCASE CU RULMENȚI DIN DOUĂ PĂRȚI ȘI/ SAU MONOBLOC, PENTRU ORICE TIP DE ECHIPAMENT

TIMKEN 1

Comments are closed.

English