ventilatoare@ventilatorul.ro

+40 212 552 166

+40 723 384 732Reparatii Ventilatoare

Consecventa scopului propus la infiintare, societatea noastra asigura piese de schimb si reparatii pentru ventilatoarele SAVEB, indiferent daca au fost produse de Intreprinderea VENTILATORUL inainte de 1990, de S.C.VENTILATORUL-SA intre 1990-2005 sau de catre COMPANIA DE VENTILATOARE-SA incepand cu noiembrie 2005., chiar si pentru ventilatoare care nu mai sunt in gama curenta de fabricatie.

Datorita sistemului de lucru pe ventilatoare unicat si nu „la banda”, pe serii standard mari, avem totodata posibilitatea de a oferi, pe langa servicii de mentenanta (cum ar fi echilibrarile de rotoare) si reparatii sau confectionari de subansamble pentru orice tip de ventilator care poarta marca SAVEB, indiferent de anul de fabricatie al acestuia. Si uneori chiar si pentru ventilatoare ale altor producatori straini care nu mai asigura mentenanta dupa un anumit numar de ani.

Modernizari Ventilatoare

Toate ventilatoarele SAVEB au fost dezvoltate in ani de experienta in producerea acestora si totodata de proiectare si adaptare la  functionare in cele mai grele conditii impuse de mediul de lucru. Fiind proprietarii proiectelor, aceste adaptari sunt nu numai posibile, dar consideram ca acest lucru intra fara doar si poate in obligatia noastra fata de clientii si partenerii nostri care utilizeaza deja sau doresc sa utilizeze sistemele de ventilatie SAVEB. Iar experienta ne-a ajutat sa putem sa concepem subansamble functionale ale sistemelor de ventilatie ale altor producatori din strainatate, care lucreaza in aceleasi conditii ca cele originale sau ating chiar parametri superiori acestora.

Datorita sistemului de lucru pe ventilatoare unicat si nu „la banda”, pe serii standard mari, avem capacitatea de a confectiona in cadrul Ventilatorul 1932 S.A. subansamble functionale ale ventilatoarelor, modernizand, in limitele posibilului dat de configuratia initiala a echipamentului de ventilatie, caracteristicile constructive ale anumitor parti componente, cum ar fi rotoarele, axele sau lagarele, pentru a obtine debite sau presiuni marite, fara a schimba integral ventilatorul.

Facem aceste modernizari si la ventilatoare straine, prin reproiectare proprie si/sau adaptari diverse, individualizate. Cu atat mai mult la oricare dintre ventilatoarele din familiile de ventilatoare standard SAVEB.

Rezolvarea unor astfel de solicitari a ajutat multi clienti sa nu isi inlocuiasca integral echipamentele, facand astfel economii substantiale, iar pe noi ne-a ajutat sa ne definim ca o firma de specialitate nu  numai in fabricarea unor ventilatoare industriale de inalta fiabilitate, dar si in domeniul reproiectarii, fabricatiei de piese de schimb, reparatiilor si modernizarilor sistemelor industriale de ventilatie.

Reparatii rotoare

Sunt cele mai frecvente reparatii si modernizari care se fac la ventilatoarele de orice capacitate. de dimensiuni constructive mari, a caror inlocuire integrala conduce la eforturi financiare considerabile si timpi de fabricatie lungi, care ar presupune oprirea instalatiei de ventilatie pentru mult timp. Daca ventilatorul este unul tehnologic, cum se intampla in majoritatea cazurilor, acest lucru poate deveni chiar imposibil.

English