ventilatoare@ventilatorul.ro

+40 212 552 166

+40 723 384 732

Ce ventilatoare industriale centrifugale produce Ventilatorul 1932 S.A.?

Comments (0) Blog

 • ventilatoare de transport
  ventilatoare de transport

Tot pentru industria cimentului, al carei specific este acela de a care produce material pulverulent greu, s-au dezvoltat ventilatoare industriale de transport, care mai sunt utilizate pe scara larga si in industria de morarit si panificatie. O alta aplicatie unde se folosesc ventilatoare industriale centrifugale de transport sunt cicloanele: ventilatorul poate fi montat fie pe admisia, fie refularea ciclonului si ajuta la transportul materialelor grele (deseuri de lemn si rumegus in industria lemnului, boabe de grau si porumb in agricultura, aer incarcat cu particule grele pentru curatarea acestuia in industria cimentului si materialelor de constructii etc) si la evacuarea acestora, contribuind la crearea unei atmosfere curate, nepoluate. Totodata la aceste ventilatoare industriale se confectioneaza rotoarele din materiale cu rezistenta sporita la abraziunea provocata de agentii mecanici duri cu care intra in contact la transport.

 • ventilatoare de transport 2
  ventilatoare de transport 2
 • ventilatoare de transport 3
  ventilatoare de transport 3
 • ventilatoare de transport 4
  ventilatoare de transport 4

Deasemenea tot pentru industria cimentului s-au dezvoltat ventilatoarele de rigola, ventilatoare industriale specializate in transport pneumatic greu pentru acest sector,  cu rolul de a ajuta la transportul prafului de ciment de la silozuri, prin rigole, catre cuptoarele de ardere si procesare.

 • Ventilatoare de rigola
  Ventilatoare de rigola

Pentru industria metalurgica si sectiile de sectoare calde ale altor fabrici din industria constructoare de masini sau industria chimica au fost dezvoltate in mod special ventilatoare centrifugale pentru gaze fierbinti, care rezista la temperaturi de pana la 8000C, cu protectie termica pe ax si pe lagare.

Toate aceste ventilatoare industriale centrifugale pot fi confectionate in 16 pozitii de montaj, in functie de pozitia axului gurii de refulare. Ele pot fi realizate fie cu antrenare directa, fie prin intermediul unei transmisii cu cuplaje sau roti cu curea.

Va multumesc si va astept sa ne intalnim in paginile viitoare. Sau si mai bine, la noi, la fabrica…

   VENTILATORUL 1932 S.A. 

Bulevardul Basarabia Nr. 256 (Incinta Faur)

Cod postal 030352, Sector 3, BUCURESTI

Tel :   + 40. 21. 255 21 66              E-mail: ventilatoare@ventilatorul.ro

Fax :   +40. 21. 255 48 74                                 www.ventilatorul.ro

Mobil:+40. 724. 343 241 … Marian CAPITANEANU, Asistenta/Consultanta Solicitari Clienti si Ofertare Tehnica

+40. 723. 384 732 … Carmen ZAMFIR, Marketing, Analiza Cereri de Oferta si Ofertare Tehnico-Comerciala

Comments are closed.

English