ventilatoare@ventilatorul.ro

+40 212 552 166

+40 723 384 732

Ce este acest blog si ce vrea el?!

Comments (0) Blog

Stimati vizitatori ai acestui site web,

Desi sunt convins ca ne cunoasteti de multa vreme si am avut placerea de a va inainta oferte sau de a va fabrica ventilatoare celor mai multi dintre Dumneavoastra, permiteti-mi sa va supun atentiei o scurta prezentare a produselor de ventilatie industriala SAVEB, produse fabricate de catre noi, COMPANIA DE VENTILATOARE-SA.

Dupa cum vedeti aspectul site-ului nostru www.saveb.ro s-a schimbat fundamental. Era si timpul. Dupa ceva mai mult de zece ani de cand fiintam sub numele de COMPANIA DE VENTILATOARE-SA, a venit momentul sa ne prezentam pe noi insine, asa cum suntem, cu ceea ce facem si mai ales cu ceea ce putem face pentru Dumneavoastra. Caci ceea ce facem noi iese din obisnuit si se adreseaza situatiilor de exceptie, pe care echipa noastra are experienta si capacitatea de a le rezolva.

  • rotorul unui ventilator de transport
    rotorul unui ventilator de transport
  • Ventilator de transport greu
    Ventilator de transport greu

In paginile site-ului veti gasi prezentarea SAVEB si a produselor care poarta acest brand. Intr-un cuvant instalatii de ventilatie industriala. Cum insa nici o prezentare nu poate fi suficient de exhaustiva pentru a acoperi intreaga plaja de produse, mai ales ca specificul activitatii noastre este de a transforma majoritatea acestora, in piese unicat, care sunt, in marea majoritate a cazurilor, reproiectate si executate pentru a se adapta perfect conditiilor particulare ale  clientilor. De aceea prezentarea pe care o vizionati este doar cu titlu informativ. Datorita sistemului de lucru pe ventilatoare unicat sau serii mici si nu „la banda”(pe serii standard mari), ne-am dezvoltat capacitatea de a realiza in cadrul SAVEB si ventilatoare noi sau parti ale acestora dupa unele ventilatoare straine, prin proiectare si adaptari diverse. Rezolvarea in acest fel a solicitarilor de diverse tipuri a ajutat multi clienti sa nu isi inlocuiasca integral echipamentele, mai ales cand vorbim despre  echipamente de ventilatie mari cum sunt cele de transport pneumatic greu sau de racire, din metalurgie sau din industria energetica spre exemplu, atat din Romania cat si din strainatate. Astfel acestia au reusit  sa faca economii substantiale, in timp ce noi ne-am definit si sub noua titulatura ca o firma de specialitate in domeniul proiectarii, productiei si reparatiilor sistemelor industriale de ventilatie de orice tip. Productia noastra constituita din serii scurte sau unicate, toate fabricate conform  cerintelor exprese ale clientilor, este integral realizata in cadrul firmei de catre specialistii nostri pe baza de adaptari individualizate ale oricaruia dintre ventilatoarele din familiile de ventilatoare standard SAVEB. Fiind proprietarii proiectelor, aceste adaptari sunt nu numai posibile, dar consideram ca acest lucru intra fara doar si poate in obligatia noastra fata de clientii si partenerii nostri care utilizeaza sistemele de ventilatie SAVEB si ale caror cerinte tehnologice trebuie fara doar si poate sa le indeplinim.

Va multumesc, Stimati Cititori, pentru atentia acordata acestor randuri. Sper ca v-am captat interesul. Cum spuneam, nici o prezentare nu poate fi suficient de exhaustiva pentru a acoperi intreaga plaja de produse care sunt in fapt unicat. De aceea acest blog va va introduce in principal in particularitatile functionale ale fiecarui tip de ventilator SAVEB si in domeniile de utilizare ale fiecaruia dintre acestea. Voi prezenta fiecare dintre ventilatoarele pe care le producem, cu variantele lor particulare posibile, cu domeniile de utilizare si cu diagrame de functionare. Caz cu caz voi detalia si unde functioneaza parte din acestea si care sunt particularitatile lor.  Voi publica in acest blog si articole generale de tehnica aerului, foarte importanta in cele mai multe dintre utilizarile posibile ale ventilatoarelor industriale. Si multe alte lucruri pe care le consider interesante si utile…

 

Atat eu personal, cat si colegii mei din conducerea  COMPANIEI DE VENTILATOARE- SA, precum si specialistii nostri, va stam la dispozitie cu orice informatie sau solutie, atat in domeniul ventilatoarelor industriale, si al sistemelor de ventilatie pentru industrie, indiferent ca vorbim de eliminare noxe, pentru racire gaze arse sau de transport pneumatic, cat si a altor produse sau lucrari conexe.

Va multumesc si va astept sa ne intalnim in paginile viitoare. Sau si mai bine, la noi, la fabrica…

Lucian GOJ, Director Cercetare – Dezvoltare,
    
+40.729.766 000, lucian.goj@saveb.ro

COMPANIA DE VENTILATOARE-SA

Bulevardul Basarabia Nr. 256 (Incinta Faur)

Cod postal 030352, Sector 3, BUCURESTI

Tel :   + 40. 21. 255 21 66              E-mail: ventilatoare@saveb.ro

Fax :   +40. 21. 255 48 74                                 www.saveb.ro

Mobil:+40. 724. 343 241 … Marian CAPITANEANU, Asistenta/Consultanta Solicitari Clienti si Ofertare Tehnica

            +40. 723. 384 732 … Carmen ZAMFIR, Marketing, Analiza Cereri de Oferta si Ofertare Tehnico-Comerciala

Comments are closed.

English